-
-
-
-
-

Login

Nieuwe locatie per 1 maart 2024!

Goed nieuws! Binnenkort kunnen wij onze wachtlijst enorm inkorten, want we gaan uitbreiden. Per 1 maart 2024 openen wij een nieuwe locatie naast speelparadijs Jungle Gemz op de Aalscholverlaan 5 in Zeist. Hier is ruimte voor 6 kinderopvang groepen en 3 grote BSO groepen. 

Op dit moment is er nog helemaal niets te zien op dit adres. Vanaf half oktober starten wij met verbouwen. U mag verwachten dat de inrichting van onze groepsruimten, slaapkamers en algemene ruimten een rustige uitstraling krijgt en veel ruimte biedt voor kinderen. Ook de tuin zullen wij met zorg en aandacht inrichten, buitenspelen is voor ons een belangrijke pijler in het dagprogramma. Hieronder enkele sfeer impressies. 

Inschrijven kan al wel! Ouders kunnen hiervoor de inschrijfbutton op de homepage gebruiken. Voor de BSO betekent inschrijven niet automatisch een plaatsing. We zullen per 1 april starten met het bedienen van de kinderen van het Ichthus en De Sluis. Op een later moment bepalen we of we ook kinderen van de Griffel, Nije Kroost en/of Comenius gaan ophalen. Dit is afhankelijk van hoe snel wij geschikte BSO medewerkers kunnen vinden. Andere dan genoemde scholen zullen wij in elk geval niet kunnen bedienen. 

 

BSO Rafael
Hallo, ik ben Saskia en ik werk als begeleider op de groep. Ook ben ik als coördinator verbonden aan de locatie BSO Rafael. Lees verder
Saskia Lees verder
Kom je een keertje binnen kijken? Plan snel een afspraak!
Rondleiding plannen