-
-
-
-
-

Login

Historie Vriendjes

Vriendjes Kinderopvang is in 2010 opgericht, door Jacob van Goor en Judith Mariën. Samen met Conny de Waardt is Vriendjes daarna in 8 jaar tijd uitgebouwd naar een organisatie met 4 grote kinderdagverblijven en 5 BSO's. De formule was heel succesvol door de flexibele opvang, met opvang op maat, schoolcontracten en verkorte dagdelen. Ook onderscheidde Vriendjes zich met de zorg- ofwel PLUS-groepen. Er werkten eind 2018 ongeveer 120 mensen bij Vriendjes. De snelle groei was natuurlijk heel positief, maar de organisatie werd de oprichters Jacob en Judith wat te groot. Zij hebben de locaties van Vriendjes daarom in november 2018 overgedragen aan BLOS Kinderopvang. 

De oude Vriendjes locaties, nu BLOS Kinderopvang, kunt u hier vinden.

Het bloed kruipt waar het niet gaan kan. Jacob en Judith hebben na een korte werkpauze besloten dat hun hart het meeste ligt bij de opvang van kinderen die extra zorg nodig hebben. Opnieuw onder de naam Vriendjes, zijn zij begonnen met het opnieuw opbouwen van een - weliswaar kleine - organisatie. Ook Conny heeft zich weer aangesloten. Met hun oude contacten in het speciaal basisonderwijs, bij gemeenten en bij zorginstellingen als Amerpoort en Reinaerde zijn zij in gesprek gegaan om de behoefte aan passende kinderopvang te polsen. Ook op het vlak van passend onderwijs, zijn zij de dialoog aangegaan en maken zij stapjes.

 

BSO Rafael
Hallo, ik ben Saskia en ik werk als begeleider op de groep. Ook ben ik als coördinator verbonden aan de locatie BSO Rafael. Lees verder
Saskia Lees verder
Kom je een keertje binnen kijken? Plan snel een afspraak!
Rondleiding plannen