-
-
-
-
-

Login

Introductiefeest BART

Op vrijdag 29 september tussen 16.30 en 19.00 uur laten wij ouders en kinderen graag kennismaken met Stichting BART. Onder de naam  BART organiseren wij voortaan allerhande kinderfeestjes. Van bowling tot kookworkshops en van timmeren tot knutselfeestjes. Ook maatwerk is mogelijk. Op 29 september krijgen ouders een voorproefje, en vertellen wij graag meer. Wat staat er deze middag allemaal op het programma? 

In onze mooie speeltuin aan de voorkant van het pand heten we ouders en kinderen welkom, met een hapje en drankje. Kinderen mogen spelen in de speeltuinen en op de trampoline. Ze kunnen ook meedoen aan een aantal begeleide activiteiten:

Bowlen
Midget golfen
Schminken

Daarnaast hebben we een aantal speciale workshops waarvoor ouders hun kinderen nu alvast kunnen inschrijven tegen betaling van Eur 5,-. 

Zwaard timmeren
Mozaïek met tegels

Een kookworkshop donuts maken
 

Inschrijven op de dag zelf kan ook, maar vol = vol. Tot ziens op vrijdag 29 september, wij hopen op mooi weer maar als het regent gaan we het feestje gewoon binnen vieren! 

BSO Rafael
Hallo, ik ben Saskia en ik werk als begeleider op de groep. Ook ben ik als coördinator verbonden aan de locatie BSO Rafael. Lees verder
Saskia Lees verder
Kom je een keertje binnen kijken? Plan snel een afspraak!
Rondleiding plannen