-
-
-
-
-

Login

Kinderfeestjes

Organiseer je een feestje maar heb je weinig ruimte? Geef je de organisatie graag uit handen? Bij BART is het mogelijk om kinderfeestjes te vieren. 

BART is een knipoog naar de naam Bartimeus, onze buurman en de oude eigenaar van ons mooie pand. Onder de naam Stichting BART willen we sociale activiteiten organiseren met als belangrijkste doelgroep kinderen en hun ouders.

Vanaf 1 april organiseren we kinderfeestjes. Bij ons kun je bowlen, koken, knutselen onder begeleiding of vrij spelen op het terrein. 

In welke mate je onze betrokkenheid wilt, kies je zelf. Wij kunnen je helpen met activiteiten, passend bij de leeftijd van de jarige en zijn of haar bezoekertjes. Onze activiteiten worden begeleid door een pedagogisch medewerkster die veel ervaring heeft met kinderen. Zij verzorgt het feestje dan van A tot Z. Maar het is ook mogelijk om alleen gebruik te maken van onze ruimten en speeltuin tegen een vergoeding. De kosten hiervoor bedragen Eur 200 voor een tijdsblok van 13.00 - 17.00 uur. Je neemt dan zelf eten en drinken mee, welke je in een door ons leeggemaakte koelkast kunt plaatsen. Er is geen begeleiding bij deze optie. 

Bel gerust voor meer informatie of overleg naar 06-41140840 of mail naar info@mijnvriendbart.nl.

BSO Rafael
Hallo, ik ben Saskia en ik werk als begeleider op de groep. Ook ben ik als coördinator verbonden aan de locatie BSO Rafael. Lees verder
Saskia Lees verder
Kom je een keertje binnen kijken? Plan snel een afspraak!
Rondleiding plannen