-
-
-
-
-

Login

BSO De Wissel Houten

Samen met de directie van SBO De Wissel in Houten hebben wij een oude samenwerking weer nieuw leven ingeblazen. We zijn in het nieuwe schooljaar samen een BSO gestart. Zo dicht mogelijk bij de normen en waarden die de school hanteert, op een voor het kind al vertrouwde plek. Vlak bij het gymlokaal, het handwerklokaal en de keuken, waar we hele leuke activiteiten kunnen gaan organiseren! Ook mogen we gebruik maken van de grote speeltuin die bij de school hoort.

BSO De Wissel is een zogenaamde BSO plus. Deze is bedoeld voor kinderen die op een reguliere basisschool en op een reguliere BSO soms kunnen vastlopen. Bijvoorbeeld omdat ze net wat meer begeleiding en structuur nodig hebben, gebaat zijn bij een duidelijk dagritme, licht medische zorg nodig hebben, etc. We werken in kleine groepjes, ongeveer de helft van de groepsgrootte die op een reguliere BSO gehanteerd wordt. Ook zullen we zorgen voor een goede integratie met school. We werken met combinatiefuncties, zodat kennis en expertise wordt gewaarborgd en er 1 gezamenlijke cultuur ontstaat.

Wilt u meer informatie over deze BSO of een keer komen kijken? Mail ons dan gerust op info@vriendjes.nl.

Middel dit inspectierapport van de GGD kunt u een inschatting maken van onze kwaliteit. 

BSO Rafael
Hallo, ik ben Saskia en ik werk als begeleider op de groep. Ook ben ik als coördinator verbonden aan de locatie BSO Rafael. Lees verder
Saskia Lees verder
Kom je een keertje binnen kijken? Plan snel een afspraak!
Rondleiding plannen