Over Vriendjes

Kinderopvang moet beschikbaar zijn voor elk kind en elke ouder.
Feestjes en uitjes

Organiseer je een feestje maar heb je weinig ruimte? Geef je de organisatie graag uit handen? Bij Stichting BART is het mogelijk om kinderfeestjes te vieren.

BART is een knipoog naar de naam Bartimeus, onze buurman en de oude eigenaar van ons mooie pand (Villa Beeklust in Zeist). Onder de naam Stichting BART willen we sociale activiteiten organiseren met als belangrijkste doelgroep kinderen en hun ouders.

Bij ons kun je bowlen, koken, knutselen onder begeleiding of vrij spelen op het terrein.

In welke mate je onze betrokkenheid wilt, kies je zelf. Voor een snelle keuze kun je direct doorklikken naar onze reserveringsmodule (zie menu, optie 'Kinderfeestjes').

Het is ook mogelijk een feestje op maat te maken. Wij kunnen je helpen met activiteiten, passend bij de leeftijd van de jarige en zijn of haar bezoekertjes. Onze activiteiten kunnen worden begeleid door een pedagogisch medewerkster die veel ervaring heeft met kinderen. Zij verzorgt het feestje dan van A tot Z. Maar het is ook mogelijk om alleen gebruik te maken van onze ruimten en speeltuin tegen een vergoeding. Je neemt dan zelf eten en drinken mee, welke je in een door ons leeggemaakte koelkast kunt plaatsen. Er is geen begeleiding bij deze optie. Zie ook hiervoor onze standaard reserveringsmodule.

Bel gerust voor meer informatie of overleg naar 06-23156845 mail naar info@mijnvriendbart.nl.

Kom je een keertje op bezoek?

Plan een afspraak