Onze Locaties

Hieronder kunt u meer bijzonderheden lezen over onze locaties.

U kunt hier lezen wat onze verdere ambities zijn.

KDV
BSO
KDV en BSO Aalscholverlaan, Zeist

Per 1 april 2024 hebben wij een nieuwe locatie geopend naast speelparadijs Jungle Gemz (Aalscholverlaan 5a) in Zeist. Er zijn nu 2 KDV en 2 BSO groepen open maar we kunnen nog volop uitbreiden. Wat heerlijk om even géén wachtlijst te hebben!

Openingstijden:
7.30 - 18.30 uur
Contactpersoon:
Iris van de Broek
Telefoonnummer:
030-7400488
E-mailadres:
iris@vriendjes.nl

Deze locatie kenmerkt zich door de ruimtelijke groepen, de centrale speelhal met binnenzandbak en een tuin van 1000 m2 met waterpomp en boomstamspeelhutten. Omdat we naast Jungle Gemz gevestigd zijn, hebben we jungle dieren een speciale plek gegeven op deze Vriendjes locatie. Kom gerust eens kijken op groep Tijger of Papegaai :)

Op de kinderdagverblijf groepen is per direct plaats voor kinderen van 0 tot 5 jaar. Inschrijven via de website betekent op dit moment garantie op een plekje. Dat voelt heerlijke luxe omdat we al erg lang te maken hebben met wachtlijsten op onze andere locaties.

Voor de BSO betekent inschrijven niet automatisch een plaatsing. We bedienen momenteel alleen kinderen van het Ichthus en De Sluis. Op een later moment bepalen we of we ook kinderen van de Griffel, Nije Kroost en/of Comenius gaan ophalen. Als u wilt, zullen we u op de hoogte houden van deze plannen. U kunt dit via ons contactformulier aangeven.

Plan een afspraak

Kom je een keertje op bezoek?

Plan een afspraak